top of page
  • Yazarın fotoğrafıDilek Özen

Sonbahar - Kış Makyaj Trendleri

Yazın güneş ışıklarıyla bronzlaşan cildimize, sonbaharda sadece natürel dokunuşlar yapıyor, hafif ışıltılarla canlılık katıyorduk. Sonbaharın sonuna geldiğimize göre makyaj çantamızı da yenilemenin vakti geldi sanırım. Bu sezonda gözler üzerinizde olsun istiyorsanız sizin için hazırladığımız kış makyaj trendlerine bir göz atın.



Yokmuş Gibi Makyaj

Duru ve yokmuş gibi görünen cilt makyajları bu sezon trendler arasında. Üşengeçlere gün doğdu. Abartılı makyaj sevmeyenlerin kurtarıcısı bu yöntem, fresh bir görünüm verirken aynı zamanda da bakımlı görünmenizi sağlıyor.





Eyeliner ve Farlar

Sık sık göreceğimiz diğer bir makyaj uygulaması ise belirgin eyelinerlar ve farlar olacak. Far ve eyeliner kullanmayı seviyorsanız bu sezon istediğiniz kadar abartabilirsiniz.


Grafik Eyeliner

Renkli bir kişiliğiniz varsa ve bunu dışa yansıtmak istiyorsanız geçen sene trend olan grafik eyelinerın bu sene de trend olduğu haberi sizi sevindirebilir. Pembe, mavi ve beyaz renkler göz makyajınızı olduğundan daha dikkat çekici hâle getirebilir.





Parıltılı Makyajlar

Doğru kullanırsanız parıltılar,

sizi daha enerjik gösterebilir. Göz kapağının ortasının ve pınarların simlendirilmesi sizi daha aydınlık bir görünüme kavuşturabilir.





Ayrıca sade bir cilt makyajına belirgin kirpikler, keskin kuyruklu eyeliner ve karadut rengi ruj da kullanabilirsiniz. Bu sene cesurluk gözler ve dudaklarla buluşuyor.






Comments


bottom of page