top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Happy Moon’s Üç Markasıyla Bodrum’da

Pandemi sürecinde bünyesine 9 şube daha ekleyerek, çatısı altındaki şube sayısını 40’a ulaştıran Happy Moon’s Grup, son bir yıl içerisinde Bodrum’da üç restoran açtı. Üç ayrı segmentte Bodrum faaliyetlerine başladıklarını anlatan Happy Moon’s Grup Başkanı Hüseyin Aymutlu “Bodrum’a olan yoğun ilgi grup çatımız altında yer alan Happy Moon’s, İKON ve Bob’s markalarımızla bu bölgeye yatırım yapmamıza sebep oldu. Bölgeye 20 milyon TL’lik yatırım yaptık. Bu yatırımın neredeyse yarısını Yalıkavak Marina’da yer alan İKON markamız için harcadık. İKON markamızla sektörde bir ikon yaratmayı hedefliyoruz” dedi.




Faaliyetlerine 1999 yılında başlayan, yeme-içme sektörünün öncü zincir markalarından Happy Moon’s Grup, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Yenilenme ve yeni restoran yatırımları ile son bir yılda yaklaşık 50 milyon TL’lik yatırım yapan grup, bunun yaklaşık 20 milyon TL’sini ise Bodrum şubeleri için gerçekleştirdi. Bodrum faaliyetleri için 160 çalışanı ile birlikte Bodrum’a gelen Happy Moon’s Grup Başkanı Hüseyin Aymutlu şunları söyledi: “22 yıl önce ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası’nda kurulduk. İlk adımlarımızı da yine Anadolu Yakası’nda attık. Happy Moon’s, 22 yılda 40 şubeye ulaştı.



Grup altındaki 3 markamızla Türkiye’nin 11 ilinde faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca Azerbaycan, Bakü’de de bir Happy Moon’s restoranımız mevcut. Bu restoranların 14’ünü kendi öz sermayemiz ile kurduk, kalanı ise franchisee olarak hizmetlerini sürdürüyor. Bundan 3-4 sene önce Bodrum’un nüfusu 200 bin kadardı. Şu an kışın 700 bine yakın sabit oturan vatandaş olduğu söyleniyor. Yazın bu sayı 1.5 milyona çıkıyor. Bunun 1 milyon kadarı da bizim potansiyel müşteri kitlemizi oluşturuyor. Bodrum’a 20 milyonluk bir yatırım yapmaktan çekinmedik. Bu bir risk değil, bilakis bizim açımızdan bir fırsat.”


Happy Moon’s Grup Başkanı Hüseyin Aymutlu:

“Bir cazibe merkezi yaratmak üzere yola çıktık. Gerçekten ismi gibi ikonik bir yer yaratmak üzere çalışıyoruz. İkonu sektörün ikonlarından biri yapacağız.”



Comments


bottom of page