top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Bodrum, Yeni Yıla Sertab Erener'le Girdi

Çarşı esnafına destek olmak ve kış turizmini canlandırmak amacıyla Bodrum Belediyesi'nce düzenlenen ve 16 gün süren ‘’Happy Love Year Party’’ etkinlikleri kapsamında, yaklaşık 10 bin kişi Sertab Erener konseriyle yeni yıla girdi.




Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen 16 günlük Yılbaşı Partisi'nde ünlü sanatçıların yanı sıra 180 yerel sanatçı sahne aldı. Kumbahçe, Kilise ve Belediye meydanlarında ana sahne olarak gerçekleşen konserlerde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.



Etkinlik kapsamında; 8 Aralık – 27 Aralık tarihleri arasında Hilmi Uran Meydanı (Kilise Meydanı) ve Kumbahçe Meydanı’nda sahne alan, Gökhan Daldal, Melisa Sarıusta, DJ İlker Sargın ve Aymila Taşçı, İbrahim Şendil ve Cover Drive, DJ Uğur Kartal, Bate, Zeynep Casalini, Engin Özçelik, Barış Hayta, Flamingo Bros, DJ Kağan, Hera, Deep Tonic, DJ Ersin Show, Ozan Doğulu, DJ Vedat Sarı, Batu Mutlugil, Emirhan Görkem Project, DJ Özlem Öztürk, Ece Gürsel, Sibel Benekli, DJ My Guide, izleyenlere keyifli saatler yaşattı.




25 Aralık-31 Aralık tarihi arasında ise Bodrum Belediye Meydanı'nda kurulan sahnede DJ Mahmut Orhan, DJ Deeperise, Jabbar, Tan Taşcı, DJ Suat Ateşdağlı, Cerem Onurluer ve Melek Mosso sahne aldı.





Yılın son günü ise DJ Ersin Show performansı sonrası ünlü sanatçı Sertap Erener meydanı dolduran Bodrumlulara ve yılbaşını geçirmek için gelen turistlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Ünlü şarkıcı Sertab Erener saat gece 12.00'yi gösterdiğinde Rengarenk isimli şarkısını alanı dolduran binlerle birlikte söyledi. Yeni yılın ilk dakikalarında meydanda kurulan dev makinalardan binlerce kişinin üzerine suni kar yağdırıldı. Etkinliğe katılanlar suni kar altında dans edip coşkuyla eğlendi.






Commentaires


bottom of page