top of page
  • Yazarın fotoğrafıÖzge Zeki

Şehrin Ritmini Yakala

İlhamını İstanbul’dan alan Khilios, şehrin hızlı ritmine uygun tasarımlarıyla Sonbahar/Kış 22-23 sezonuna giriş yapıyor.


Günlük hayatın koşturmasında kimi zaman gündüzden geceye stili adapte etmek gerekiyor. İşte bu noktada içi geniş, kullanışlı çantalar kurtarıcı rol oynuyor. Khilios Gabrielle modeli, hem geniş iç hacmi hem de iç arka kısmındaki derin cep gözüyle çanta içi organizasyonu kolaylaştırıyor. Elde ve omuzda çapraz kullanıma uygun deri tasarım, mıknatıslı kapama özelliğiyle de şehrin hızlı ritmine ayak uydurmayı sağlıyor.

Zengin renk çeşidine sahip

Khilios Gabrielle’in gri, nude, siyah ve açık yeşil renklerine yeni sezonda canlı mavi, bordo ve koyu yeşil tonları da eklendi. Tasarımda kullanılan metal aksesuarlar ve çantanın içinde kullanılan ‘Made in İstanbul’ baskısı, Khilios Gabrielle modelini daha da özelleştiriyor.


Khilios satış noktaları

Khilios’un tasarımlarına kendi web sitesine ek olarak Design Market, Mahza Göcek, GU Designer Store Alaçatı, Hipicon, Le Bedesten, Shopwondrous, NKBrandstore ve Collection Point mağazalarından ulaşılabiliyor.


Khilios.com | @khilios | #madeinİstanbul


Comments


bottom of page