top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak Dekorasyon Fikirleri Madame Coco’da

Kış mevsiminin soğuğunu, sıcacık ev tekstili ve dekorasyon ürünleri ile sımsıcak hâle getirmek isteyenler için birbirinden güzel battaniyeler, halılar, yemek takımları ve daha birçok ürün Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com’da...



Yatak Odalarında Rustik Sadelik

Doğadan ilham alan minik detaylarla yatak odalarına rustik bir tarz katmak mümkün. Denney Yatak Örtüsü, bordo rengiyle öne çıkan Lago Recycle Nevresim Takımı ile kombinlenerek konforlu bir ortam yaratıyor. Doğadan ilham alan desenleri ile Neville Saçaklı Halı yatak odalarına sıcacık bir hava katıyor.



Sezonun Gözdesi Gri

Kış mevsiminin gelmesiyle ev dekorasyonunda gri tonları kendini göstermeye başladı. Oturma odalarına serilen Silana Yün Halı, gri rengiyle evlere trend bir hava katarken yün sıcaklığıyla da mevsimin gözdesi oluyor. Bordo rengiyle Canel Koltuk Şalı, Orient Cadre Halı ile şık ve konforlu bir kombin oluşturuyor. Bel Musette Silindirik Kupa ikram edilen sıcacık içeceklerin sunumuna eşlik eden Fleurette Tepsi, zarif desenleriyle ortama renk katıyor. Colores Pasta Tabağı ise bej tonları ile sofralara sıcaklık katıyor.



Banyolarda Mevsim Etkisi

Gri tonlarından oluşan banyo ürünleri, banyolarında da kış mevsiminin izlerini yaşatmak isteyenleri mutlu ediyor. Ryella Kimono Unisex Bornoz, soğuk kış günlerinde banyo ve duş sonrası hızlı kurutma özelliği ile mevsimin soğuğunu hissetmeye engel oluyor. Jolie El ve Yüz Havlusu, Moderne 3’lü Banyo Seti ile bir araya gelerek çok şık bir görüntü oluşturuyor. Beyaz ve antrasit tonlarındaki Damien Banyo paspası ise banyoların nefis kış kombinini tamamlıyor.



2011 yılında kurulan, ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco; Türkiye ve 17 farklı ülkede olmak üzere 370 mağazasıyla hizmet veriyor. 18 ülkede faaliyet gösterdiği mağazalarında, 100 binin üzerinde metrekare satış alanına ulaşan marka, Madamecoco.com üzerinden de ürünlerini satışa sunuyor. Fransız çizgilerinden ve renklerin uyumundan ilham alınarak tasarlanan ürünleriyle, özgün ve yalın şıklık sunan Madame Coco, birçok farklı kategorideki geniş ürün yelpazesini ziyaretçileriyle buluşturuyor. Ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler, aydınlatma, kişisel bakım ürünleri ve kozmetik gibi birçok farklı kategoride hizmet veren marka; müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre ürünlerini hazırlıyor.




Σχόλια


bottom of page