top of page
  • Yazarın fotoğrafıSeda Küçük

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında


Seda Küçük | Ajans Başkanı
Seda Küçük | Ajans Başkanı

Merhaba,

Dile kolay tam 100 yıl... Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını 2023’te kutluyoruz. Bu toprakları bize vatan kılan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına selam olsun. Şu an bu vatan toprakları üzerinde hür bir şekilde yaşayabiliyorsak onların sayesinde...

Yılbaşları tüm dünyada elbette coşkuyla kutlanır. Eski yılın tüm acı hatıraları geride bırakılır ve büyük umutlarla tertemiz bir sayfa açılır... Fakat 2023’e girerken bir başka coşku vardı vatan topraklarında. Bin yıllık bir kültürün koca çınarı Türkiye Cumhuriyeti, tam 100 yaşına giriyordu...


Yılbaşı kutlamalardan Bodrum’da nasibini aldı. Bodrum 2023 yılını görkemli bir yılbaşı programı ile karşıladı. Binlerce kişi Teoman’ın şarkılarına eşlik ederek yeni yıla merhaba dedi.


100. yıl coşkusunun verdiği dinamizmle hazırladığımız Bodrum Dergi, 6. sayısında yine harika konuları ve konuklarıyla sizlerle.


Bu sayımızda;


Yoğun iş temposuna ara vererek, kış mevsimini macera ve gezi dolu bir tatille unutulmaz anılara dönüştürmek hem spor yapmak hem de tertemiz dağ havasını içine çekmek isteyenler için Türkiye’nin en sevilen kayak merkezlerini mercek altına aldık.

Türkiye’de su ürünleri ihracatının başkenti konumundaki Muğla, 2022 yılında tarihinde ilk kez 1 milyar doları aşmanın gururunu yaşıyor. Muğla, 2022 yılı hedefini tuttururken Türkiye’de 1 milyar dolar barajını aşan 22. il oldu. Emeği geçenleri kutluyoruz. Haberin detaylarına ilerleyen sayfalarda göz atabilirsiniz.


Valilik öncülüğünde yıl boyunca yapılan kazılarla Muğla’nın dört bir tarafında tarih gün yüzüne çıkartılıyor. Arkeolojiye olan özel ilgisi nedeniyle bu alanda gösterdiği çalışmalardan dolayı Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Beyaz yakalı yönetmen İlker Köklük eşsiz sanat yolculuğu ve samimi söyleşisiyle bizlerle.


Patili Dostlar sayfalarımızda Başak ve Rio var. Başak’ın gözünden patili bir dosta sahip olmanın hissettirdiklerini okuyabilirsiniz.


Yeni yılın hepimize umut getirmesi dileğiyle…


Sevgiler,




Comentários


bottom of page