top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Bodrum 100. Yıla Teoman’la Girdi

Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konserinde ünlü sanatçı Teoman sahne aldı. Bodrum 2023 yılını görkemli bir yılbaşı programı ile karşıladı. Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken binlerce kişi Teoman’ın şarkılarına eşlik ederek, yeni yıla merhaba dedi.

Geçtiğimiz yıl Bodrum Belediyesi’nce başlatılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen, “Happy Love Year Party” etkinliklerinde, yerel sanatçıların ağırlıkta olduğu halk konserleri ile vatandaşlar, bir hafta boyunca süren konserlerde doyasıya eğlendi.


Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de DJ İlka Lichi performansı ile başlayan yeni yıl konserleri Ersin Show ile devam etti. Ardından Sahne alan Teoman, sevilen şarkıları ile müzik severlere unutulmaz anlar yaşattı.


Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı yeni yıl konserinde 2023 yılına hep birlikte coşku ile girildi. Konsere katılan müzikseverler sanatçının en beğenilen şarkılarına eşlik etti. Hep bir ağızdan geri sayım yapan vatandaşlar saatler 00:00 gösterdiğinde 2023 yılına coşku ile girdi.




Comments


bottom of page