top of page
  • Yazarın fotoğrafıSeda Küçük

1 Yaşındayız


Seda Küçük | Ajans Başkanı
Seda Küçük | Ajans Başkanı

Merhaba,


Bundan tam bir yıl önce, büyük bir heyecanla yayın hayatına başlamış ve sizlerle buluşmuştuk. Bu yolda en büyük motivasyonumuz, övgü dolu sözleriniz ve harika geri dönüşleriniz oldu. Bodrum Dergi o kadar beğenilidi ki artık tüm Türkiye’de bilinen bir marka hâline geldi. Turkcell Dergilik platformunda yayımlanan dergimiz aynı zamanda bodrumdergi.com web sitesi ve @bodrumdergi Instagram sayfasıyla her sayısında en az 50 bin kişiye ulaşıyor. Sizden aldığımız güçle her sayı daha iyisini yapmak için çok çalışıyoruz...


Değerli Okuyucular,


Bodrum sadece Türkiye’nin turizm başkenti değil aynı zamanda festivaller kenti. Yıl boyunca pek çok festivale ev sahipliği yapan Bodrum’un en prestijli etkinliği hiç şüphesiz, tam 34 yıldır deniz ve yelken tutkunlarını Bodrum’da bir araya getiren ve bu yıl da “Maviye Güç Katıyoruz” mottosu ile gerçekleştirilen American Hospital The Bodrum Cup yelken yarışları. 1 hafta süren ve yelken yarışlarının yanısıra kültür sanat etkinlikleri ile de fark yaratan The Bodrum Cup, bu yıl Athena’nın muhteşem konseriyle sona erdi. Akdeniz’in en büyük yelken yarışlarını bir marka hâline dönüştüren başta Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal olmak üzere orgnazisayonda görev alan gönüllüler, yarışmacılar, sponsorlar ve emeği geçenlere bir Bodrumlu olarak teşekkür ediyorum.


Bodrum Dergi | Sayı: 05 | Kasım 2022

Bodrum’un, turizmde geldiği konum nedeniyle geri planda kalan bir diğer markası da Yeşil Bodrum Mandalini. Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Kent Konseyi Coğrafi İşaret Çalışma Grubu, “Bodrum’un Yeşili” sloganıyla Yeşil Bodrum Mandalini ile ilgili farkındalık oluşması için bir proje başlattı.


Muhteşem rengi, enfes kokusu ve doğallığıyla Yeşil Bodrum Mandalini umarım bu projeyle hak ettiği değeri bulur.

Muhteşem denizi ve harika doğasıyla her yıl ziyaretçi akınına uğrayan Bodrum’da her zevke, her damak tadına uygun bir kahvaltı alternatifi bulmak mümkün. Bu sayımızda Bodrum’un doğayla iç içe ve sadece kahvaltı üzerine hizmet veren en popüler 5 mekânını sizin için derledik.


Birbirinden güzel koylarıyla bilinen Muğla’nın bu sayımızdaki durağı, Çökertme Koyu... Geçtiğimiz yıl yangınlarda büyük zarar gören ormanların eski yeşilliğinden uzak görüntüsüne rağmen huzur içinde tatil yapmak isteyenler ve uzun gece sohbetlerini sevenler için ideal bir yer. Taşlık plajı, muhteşem denizi, küçük pansiyonları ve restoranları ile tam bir huzur köyü havasına sahip olan bu bölge Milas sınırlarında bulunuyor.


Yazın bitişi, sonbaharın gelişiyle birlikte bazı bölgeler kış moduna girse de bazı bölgelerde hâlâ sarı yaz modu açık. Türkiye’de sonbaharda denize girilebilecek 12 özel destinasyonu sizler için listeledik.


İlginizi çekebilecek dopdolu içeriğiyle Bodrum Dergi’nin Kasım sayısına bir göz atmanızı öneririm.


Keyifli Okumalar,


Comments


bottom of page