top of page
  • Yazarın fotoğrafıSeda Küçük

GH Home and Marine Yeni Koleksiyonuyla Fark Yarattı

Tekstil dünyasının hızlı gelişimi içinde yeni tasarımcılarla tanışıyor ve onların hikâyelerine ortak oluyoruz. GH Home and Marine de yeni kurulmuş tekstil markalarından biri.

Heyecanlı ama uzun bir yolun başında olmanın biliciyle hareket eden marka, ekibini kurarken de aynı profesyonel bakış açısıyla yola devam ediyor. Birbirinin ‘emeğini’ alkışlayabilen ve ‘hatasını’ ürün satışa çıkmadan en hızlı şekilde çözebilen bir ekip ruhuyla hareket eden marka, bu çalışma anlayışıyla kısa zamanda çok güzel işlere de imza attı. Birçok yerde görüp hayran kaldığınız köşeler, GH Home and Marine dokunuşuyla renkleniyor. GH Home and Marine, dayanıklı ve deforme olmayan Duck ketenden özel desenleriyle ürettiği kırlent kılıfı, Amerikan servis ve runner ürünlerinden oluşan “G.H Collection” ile fark yaratmayı başardı.


Özgün ve Yaratıcı Desenlere Sahip

Gh Home and Marine, kırlent kılıflarını kumaş seçimi ve dikiş detaylarıyla şık bir dekorasyon öğesi olarak kullanımınıza sunuyor. Her bir desen Gh Home and Marine tarafından özenle tasarlanıyor. Kolay temizlenebilme özelliği ile salonunuzda, mutfağınızda, teknenizde, balkonunuzda, dilediğiniz köşede güvenle kullanabileceğiniz şık ve kaliteli ürünler sunuyor. Rahat kullanımı ve zarif görüntüsü ile yaşam alanınızda konfor ve şıklığı aynı anda yaşamanızı sağlayan Gh Home and Marine farklı renk ve seçenekleriyle sizleri bekliyor.



Commentaires


bottom of page