top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Susona Bodrum Yazın Ritmini Tutuyor

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yaz da misafirlerine özel menü ve içeriklere sahip Malva Restaurant ve Frankie Beach Club’ın müzik programlarıyla, adını aldığı Türk mitolojisindeki şarkı söyleyen neşeli deniz kızlarının melodilerini sıcak yaz günlerine ve akşamlarına taşıyor.


Kişiselleştirilmiş tatil deneyimi anlayışı sayesinde farklı zevklere incelikle düşünülmüş hizmetler sunan Susona Bodrum, birbirinden farklı duyulara özel lezzetlerini ve müzik programlarını misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.


Yerel öğeler barındıran sofistike dekorasyona ve eşsiz bir panoramik manzaraya sahip Malva Restaurant lokal ve gurme mutfağıyla sunduğu muhteşem gastronomi deneyimini en sevilen ses sanatçılarından oluşan yaz müzik programıyla birleştiriyor.


Malva Restaurant’ta Ata Marin Band, Barbaros, Bengü Beker, Deniz Özdoğru, Nedime Girişken, Fatih Erkoç ve Nükhet Duru sahne alarak misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor.

Her biri farklı konumlara sahip, Bodrum’un en uzun iskelesini bünyesinde barındıran ve dileyen misafirlere kiralama yaparak kendilerine özel hâle getirebilecekleri L, X, R iskelelerini sunan Frankie Beach Club gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin kalbini iddialı “Power Lunch” konseptiyle kazanıyor. Uzun öğle yemeklerine ek olarak eğlence programında yer alan DJ setleriyle de Frankie Beach Club müzik dolu bir yazı karşılıyor.



Susona Bodrum DJ’i Kaan Demiral ve ayrıca Damien Lazarus, DJ Derun, Jabbar, Mahmut Orhan ve Vamos Trion, Frankie Beach Club çatısı altında performanslarıyla misafirleri müziğe doyuracak. Susona Bodrum misafirlerini müzik ve lezzetle taçlandırdığı, sihirli ve özel atmosferinde unutulmaz anılarla ayrılacakları bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyor.




Comentarios


bottom of page