top of page
  • Yazarın fotoğrafıSeda Küçük

Bir Başka Seviyorum


Seda Küçük | Ajans Başkanı
Seda Küçük | Ajans Başkanı

Merhaba,


Ağustos ayını bir başka seviyorum. Bir yanı yaza ait, bir yanı sonbahara teslim olmaya hazır. Son yıllarda küresel ısınmanın etkisiyle mevsimlerin zamanının değiştiğini düşünürsek, belki de bu yıl öyle kolay teslim olmaz sonbahara.


Yazın başlangıcında tüm pandemi önlemlerinin kaldırılmasına rağmen beklenen turizm hareketliliği yaşanmadı. Bunun en büyük nedeni ise geçtiğimiz yıla oranla ok gibi fırlayan enflasyon... Fiyatların inanılmaz şekilde artması, insanları harcama yaparken daha dikkatli davranmaya itiyor. Bu harcamaların içinde en önemli kalemlerden biri de tatil. Pandemi döneminde daha çok ev kiralama şeklinde gerçekleşen tatiller, pandeminin sona ermesiyle de şekil değiştirdi. İnsanlar; yaklaşık iki yıl boyunca ev ve iş yaşamını birlikte yürütmekten bıkmış olacak ki “Daha az tatil yapayım ama otelde keyfime bakayım” anlayışını benimsedi. Özellikle bayram tatilinde turistik beldelerdeki oteller neredeyse yüzde 100 doluluk oranıyla gerçek anlamda bayram yaptı. Bu hareketlilik, pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren turizm sektörüne de can suyu oldu.


Bodrum Dergi | Ağustos 2022 | Sayı: 04
Bodrum Dergi | Ağustos 2022 | Sayı: 04

Değerli Okuyucular,

Bodrum Dergi’nin 4. sayısıyla sizlerleyiz. Normalleşen bir yaza merhaba derken, biz de sizler için dopdolu ve rengârenk içerikler hazırladık.

Bu sayıda; üç yıl aradan sonra çıkardığı “Kimse Bilmesin” ve “Tatlı” isimli single’larıyla sevenleriyle buluşup, “Hayattaki en büyük keyfim” dediği sahnelere fırtına gibi dönen Bengü’yü ağırlıyoruz. Yeni singe’larıyla listelere en tepeden giriş yapan Bengü; dünü, bugünü ve sahne dışındaki diğer Bengü’yü Bodrum Dergi’ye anlattı.

Yaz aylarında farklı deneyimler yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistlerin; yamaç paraşütünden kitesurf’e, rafting’den jet boat’a kadar birçok aktiviteyi ülkemizde yapabilmeleri mümkün. Heyecan dolu aktivitelerin yapılabileceği rotaları sizin için listeledik.

Kamp yapmak, son yılların en gözde aktivitelerinden biri hâline geldi. Türkiye’nin en özel ve popüler kamp alanlarını yine sizler için derledik.

Yazın gelişiyle birlikte evlilik hazırlıkları yapan ve o özel günün hayalini kuran birçok çift için düğün mevsimi de başlamış bulunuyor. Üstelik bu yıl kutlamalar, uzun süredir ayrı kaldığı tüm ihtişamına kavuşarak geri dönmeye hazır. 2022 yaz düğün trendlerini sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Burcu ve Burak; yemek eşleşmelerinin mastorileri olmak için yola çıkmış iki arkadaş... Amaçları; birbirinden güzel yemeklere en uygun, en farklı, en büyüleyici eşlikçiyi bulmak. Onların keyif veren ‘Kapışma Macerası’ ilginizi çekecek.

Tüm bunların yanında; moda, tasarım, sağlık, seyahat, mimari, mekânlar, gurme, kültür-sanat, röportaj ve pek çok konuda hazırladığımız içeriklere bir göz atmanızı öneririm.

Keyifli Okumalar,

Comentários


bottom of page