top of page
  • Yazarın fotoğrafıÖzge Zeki

Vitrin: En Yeni Ürünler, En Son Haberler...

Ödüllü Tasarımlar

Jumbo, yaratıcı vizyonu ve üstün tasarım anlayışıyla İF Design Award 2024’te iki ödül kazanarak uluslararası arenadaki başarısını bir kez daha kanıtladı. Jumbo’nun dalgalardan alınan ilhamla tasarlanan Fluctus Çatal-Bıçak Seti ve çiçeklerin büyülü dünyasının etkisini yansıtan Bloom Karaf Seti, İF Design Awards 2024’ten iki ödülle döndü.


Jumbo | Bloom Karaf Seti
Jumbo | Bloom Karaf Seti

Evde Pratik Temizlik

Bingo, yeni serisi Bingo Pratik Çok Amaçlı Yüzey Temizlik Havlusu ile yüzey temizleyici kategorisine yeni bir soluk getiriyor. Beyaz sabun, lavanta ve limon olmak üzere üç farklı varyantta sunulan Bingo Pratik’in ekstra büyük temizlik havluları, buğulanmayı da geride bırakarak temizlikte yeni bir dönemi vadediyor.


Bingo | Pratik Çok Amaçlı Yüzey Temizlik Havlusu
Bingo | Pratik Çok Amaçlı Yüzey Temizlik Havlusu

Güçlü ve Etkili Aktifler

Dermokozmetik alanında da ulaşılabilir fiyatlı ürünler sunmayı hedefleyen Gratis, Authoriderm’in güçlü ve etkili aktiflerle formüle edilmiş içerikleriyle tüm cilt tiplerine uygun çözümler sunuyor. Authoriderm’in cildin doğal gücünü destekleyen ürün yelpazesi Yaşlanma Karşıtı, Karma&Yağlı ve Kuru&Hassas cilt tiplerine özel olarak geliştirilen 3 farklı seriden oluşuyor.


 Authoriderm | Ürün Yelpazesi
Authoriderm | Ürün Yelpazesi

Yenileyen Bakım

She Vec Bye Bye Stains Serum, özel formülüyle cilt lekelerinin ve renk düzensizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olurken cildin daha genç, sağlıklı ve aydınlık görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki peptit kompleksi ve arbutin ile cildin yenilenmesine ve onarılmasına destek oluyor.


She Vec | Bye Bye Stains Serum
She Vec | Bye Bye Stains Serum

Yelpaze Gibi Açılan Kirpikler

Flormar, bu yaz yelpaze gibi tek tek ayrılmış kirpikler ve etkili bakışlar için yeni Open Up Mascara’yı sundu. Kirpiklerleri tek tek ayıran “High Definition” ve “Waterproof” seçenekleri bulunan Flormar Open Up Mascara, bu yaz günlük hayatta, havuzda ve denizde gün boyu yanınızda olmaya aday.


Flormar | Open Up Mascara
Flormar | Open Up Mascara

Hayatının Başrolünde

Nocturne, İlkbahar/Yaz 2024 sezonunda Hande Erçel’in özgür kişiliğini odağına alarak öz güven kavramını öne çıkarıyor. Özgür ruhlu kadınların kendi kendilerine yettikleri fikrine dikkat çeken “Sadece Hande” isimli kampanyayla Nocturne ve Erçel; alt metinde “Sadece sen” mesajını ileterek herkese hayatının başrolüne geçmesi ve yaşamının tadını çıkarması için ilham veriyor.

Nocturne | İlkbahar/Yaz 2024
Nocturne | İlkbahar/Yaz 2024

Dansta Fırsat Eşitliği

URBAN Care’in hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençlere ve kadınlara destek vermek amacıyla hayata geçirdiği URBAN Care Young Talent Platformu, ilk yılında ‘dansta fırsat eşitliği’ sağlamaya odaklandı. Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın iş birliğiyle Çağdaş-Modern Dans, Bale ve Sokak Dansı olmak üzere 3 ana kategoride başvuran profesyonel ve amatörler arasından toplam 45 dansçı seçildi. Elemeyi geçen genç dansçılara bu alandaki kariyerlerini inşa etmeleri için yurt dışı eğitim fırsatı sunulacak.


URBAN Care | Young Talent Platformu
URBAN Care | Young Talent Platformu

Lezzet Tutkunlarına

2020 yılından itibaren yerli üreticilerden temin ettiği yüksek kalitedeki sütlerle Etiler’deki üretim merkezinde İtalyan peynirlerinin geleneksel lezzetlerini sunan Napoli Antica, bu kez farklı gramaj seçenekleri lanse etti. Marka, Burrata, Mozzarella, Ricotta, Stracciatella, Silano, Sfoglia ve Scamorza peynirlerini daha küçük gramajlarla sunuyor.


Napoli Antica | Burrata, Mozzarella, Ricotta, Stracciatella, Silano, Sfoglia ve Scamorza Peynirleri
Napoli Antica | Burrata, Mozzarella, Ricotta, Stracciatella, Silano, Sfoglia ve Scamorza Peynirleri

Türk Kahvesi Çeşitlendi

Tahmis Kahvesi, zengin kahve çeşitlerine yenilerini ekledi. Türk Kahvesi, Menengiç Kahvesi, Dibek Kahvesi ve Osmanlı Kahvesi ile yöresel kahve keyfini yaşatan Tahmis Kahvesi, Portakallı ve Çikolatalı Türk Kahvesi, Damla Sakızlı Türk Kahvesi, Kakuleli Türk Kahvesi ve Çilekli Türk Kahvesi ile aromaları seven kahve tiryakilerine muazzam lezzetler yaşatıyor.


Tahmis Kahvesi
Tahmis Kahvesi

Çiçek Tonları

Kiko Milano, Days in Bloom Koleksiyonu ile makyajda rengârenk çiçekler vaat ediyor. Koleksiyonun yumuşak pastel tonlardan oluşan renk paleti, uçuk şeftaliden, romantik çiçek pembesine veya göz alıcı yeşile kadar, çiçek tarhının en güzel renklerini yüzdeki dokunuşlara taşıyor.


Kiko Milano
Kiko Milano

Comments


bottom of page