top of page
  • Yazarın fotoğrafıÖzge Zeki

Vitrin: En Yeni Ürünler, En Son Haberler...



Güneşe Karşı Etkin Koruma

Kiko Milano, güneş mevsiminin gelişini, güneş ışınlarına karşı koruyan ve mükemmel bir cilt görünümü sağlayan yeni Suncare Koleksiyonu ile kutluyor. En yüksek kalite standartlarına göre uzmanlıkla geliştirilmiş formüller, çoklu etkilerinin konforu ile dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan ürünler, güçlü ve yüksek koruma sağlarken, cildi besleyerek ihtiyacı olan bakımı da yapıyor.


Denizden Çıkmış Gibi

Urban Care, saç stilinde doğal ve hafif dalgaları tercih edenler için mükemmel bir seçenek sunan STYLE GUIDE Deniz Tuzu Serisi ile yaz tarzınızı tamamlıyor. Style Guide Deniz Tuzu Saç Spreyi ve Style Guide Deniz Tuzu Saç Köpüğü, saçlarınızı doğal, dağınık ve dolgun dalgalarla şekillendirirken aynı zamanda saçlarınıza koruma sağlıyor.


Işıltılı Cilt

Laperas, en son teknolojiyle geliştirilmiş ve bilimsel olarak formüle edilmiş bir cilt bakım serisi olarak öne çıkıyor. Markanın yenilikçi ürünü Laperas 12% Vitamin C + E + Ferulik Asit Serumu, güçlü içeriğiyle cilde ışıltı kazandırıyor.


Doğal ve Eşsiz

Türkiye’nin en köklü bal üreticilerinden Anavarza Bal, Gurme Serisi’nin özel ürünü Keven&Kekik Balı ile doğadan gelen lezzetleri sofralarınıza taşıyor. Keven Kekik Balı; Kayseri, Elazığ, Malatya ve Bingöl çevresindeki Keven ve Kekik çiçeklerinden elde edilerek Anavarza Bal’nın Adana Kozan’da bulunan tesisinde kavanozlanıp sofralardaki yerini alıyor.


Çok Amaçlı Ürünler

Gratis’in yeni neslin trendlerini makyaj çantalarına taşıyan markası Beaulis, doğal makyaj görünümü için tercih edilebilecek çok amaçlı kullanılabilen ürünlerini tüketicileriyle buluşturuyor. Beaulis’in her cilt tonuna uygun olan ve çok amaçlı ambalajı sayesinde tek ürünle göz alıcı makyaj yapılmasını sağlayan ürünleri arasında 3’ü bir arada fondöten, nemlendirici makyaj bazı ve allık bulunuyor.


Homojen Görünüm

Vichy Liftactiv B3 Retinol Gece Kremi, cilt tonunu eşitlemeye ve cilt lekelerini azaltmaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki %4 Niasinamid (Vitamin B3) ve %0.15 Saf Retinol, cildi beslerken aynı zamanda hiperpigmentasyon için etkili sonuçlar sunuyor. Vichy Liftactiv B3 Retinol Gece Kremi, cilde rahatlık veren yapısıyla gece boyunca cildi yenileyerek daha aydınlık ve eşit bir görünüme yardımcı oluyor.


Metalik Stil

Ecco’nun İlkbahar/Yaz Sezonu’nun en yeni koleksiyonu olan Metalik, koleksiyona adını veren metal detaylarıyla ön plana çıkan ayakkabılardan oluşuyor. Şıklığı günden geceye aktaracak topuklu ayakkabılar, gümüş detaylarıyla göz dolduran spor ayakkabılar, günlük stilde konforundan taviz vermeyenler için blok tabanlı sandaletler gün boyunca kusursuz bir stilin eşlikçisi olacak.


İyi Uykular

Cottonbox, Modeline serisiyle yatak odalarını baştan yaratıyor. Beyaz ve bej renklerinin hakim olduğu nevresim takımı, rengârenk çiçek desenleriyle ortamın enerjisini tazeliyor. Yüzde yüz pamuksu içeriği ve yumuşacık dokusuyla kendine hayran bırakan nevresim takımı günlük yaşamda rahatça kullanılırken aynı zamanda yatak odalarına zamansız bir şıklık getiriyor.


Yeni Formüller

Omo, formüllerden yeni marka dünyasına kadar uzanan büyük bir dönüşüm geçiriyor. Bu dönüşüme öncülük eden Omo Toz deterjan çeşitlerindeki yeni güçlü formül 72 saat kurumuş inatçı lekeleri ilk yıkamada çıkarıyor. Pro Çözünme teknolojisiyle geliştirilen OMO Tozlar, hızlı çözünerek çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor ve dokulara zarar vermiyor.


Dostlarımıza Özel Seri

Evyap, evcil hayvan bakım alanına Pet Love markası ile dahil oldu. Marka, kedi ve köpekler için durulanan şampuan ve durulanmayan köpük şampuanı, tüy bakım spreyi ve yağı, temizleme mendili, köpek eğitim pedi ve kedi kumundan oluşan ürün portföyü ile evcil hayvanların ihtiyaçlarına çözüm üreterek tamamlanmış bir hijyen-bakım deneyimi sağlamayı hedefliyor.



Comments


bottom of page