top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

BODRUMDergi 2 Yaşında


Seda Küçük | Ajans Başkanı
Seda Küçük | Ajans Başkanı

Merhaba,


Bundan tam iki yıl önce yayın hayatına başlayan BODRUMDergi, sizlerin katkısı ve desteğiyle her sayısı 50 bini aşkın okuyucuya ulaşarak kısa sürede büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’nin kendi sektörlerindeki en büyük şirketlerin kurumsal dergilerini çıkaran Yabancı Ses Prodüksiyon’un profesyonel ekibinin yanı sıra kendi alanlarında tartışılmaz isimlerin de katkı sunduğu BODRUMDergi, artık bodrumdergi.com web adresinde ve sizlere bir tık mesafede. Daha önceki sayılarımıza da bu adresten ulaşıp dijital dergi olarak kolayca okuyabilirsiniz.


BODRUMDergi’nin 2. yaşı aynı zamanda Cumhuriyetimizin de 100. yılına denk geldiği için mutluluğumuz ikiye katlandı. Destansı mücadeleler sonucunda; çok büyük bedeller ödenerek kazanılan bu cennet vatanı, canları pahasına savunup bizlere bırakan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Nice yüzyıllara...


Büyük Selçuklu Hükümdarı Alp Arslan’ın 1071 yılında “Türklere Anadolu’nun Kapılarını Açtığı” Malazgirt Meydan Muharebesi’yle başlayan, 1453’te bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi ile pekişen, dünyanın süper güçlerine karşı Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarıp yeniden vatan yapan Atatürk’ün bize armağanı olduğu kadar aynı zamanda emaneti de olan bu vatanı, bizler de canımız pahasına koruyacağız.


Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak Selanik - İstanbul - Bodrum üçgeninde gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup tamamlandı. 21 Ekim’de yapılan son yarışın ardından Ağanlar Tersanesi’nde düzenlenen törenle ödüller sahiplerini buldu. Denizcilik ve yelken tutkunlarını buluşturan yarışmada 2023’ün kazananı Gara Poşet oldu.


Kurak geçen yaz mevsimi sebebiyle boş kalan barajlar, başta İstanbul ve Bodrum olmak üzere Türkiye’nin belirli bölgelerinde su krizi endişelerini de beraberinde getirdi. Su tüketim alışkanlıklarına ve su krizine ilişkin kamuoyu görüşlerine ışık tutmak amacıyla yürütülen; Türkiye’de Su Krizi Araştırması, 5 kişiden ikisinin su krizi konusunda “çok endişeli” olduğunu ortaya koydu. Detayları, araştırma sayfalarımızda bulabilirsiniz.


Gerçek hayat hikâyelerinin izini sürerek romanlarının çatısını kuran; İncir Kuşları, Piruze, Aşk Başka Evde gibi ses getiren romanların yazarı Sinan Akyüz, Bosna’daki soykırımı anlattığı üçlemenin son kitabı olan ‘Ben, Amir/Savaşın Unutulan Çocuğu”yla raflardaki yerini aldı ve BODRUMDergi’ye konuk oldu.


Özenle hazırladığımız dopdolu içeriği ve renkli sayfalarıyla BODRUMDergi’nin Kasım sayısı sizlerle.


Keyifle Okuyun.


Sevgiler,







Comments


bottom of page