top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Yarımada’nın Briç Şampiyonları Belli Oldu

Yalıkavak Briç İhtisas Kulübü Derneği tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen “Yarımada Briç Festivali”nde şampiyonlar belli oldu.


13-16 Temmuz tarihleri arasında Bodrum Gündoğan’daki Kulüp Lokali’nde gerçekleştirilen ve 24 Masada toplam 96 kişinin ikişerli olarak yarıştığı festivalde, “Yarımada Açık MP İkili” Genel Sonuçlarına göre; 60,80 puan toplayan Erol Koç-Orhan Özçelik çifti birinci, 60,66 puan toplayan Fikret Köroğlu-Volkan Galip Tunalıgil çifti ikinci, 59,51 puan toplayan Kaan Doruk Çetin-Çetin Şener Gebeceli çifti ise üçüncü oldu. “Yarımada Açık MP İkili”de; Kuzey-Güney yönünde Fikret Köroğlu-Volkan Galip Tunalıgil çifti, Doğu-Batı yönünde ise Hatice Özgür-Burçak Sencer Çokgör çifti birinci oldular.




Yarımada Briç Festivali’nin en etkili oyuncularından Volkan Galip Tunalıgil, 1962 Ankara doğumlu. ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. ODTÜ’de Okutman olarak çalıştı. 1980’de briç oynamaya başladı. 1983’te Ankara Aşağı Ayrancı Briç Kulübü’ne üye oldu. 2004’ten beri de Briç hocalığı yapıyor.



Comments


bottom of page