top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

2022’de Burçları Neler Bekliyor?

2021 yılı her yönden baskıcı bir tarza sahipti. 2022’nin ise bizlere neler getireceği merak konusu. Nihayetinde hepimizin yeni umutlara ihtiyacı var.


KOÇ: Yeni yıla huzur dolu bir başlangıç yapacaksınız; önceki ayların sebep olduğu değişiklikleri benimseyecek ve bunlara alışacaksınız. Kendinize güveninin, maddi kaynaklar, başarı size aksın. Mayıs ortasına kadar Jüpiter sizin kadersel alanınızda. Parasal konularda sadece kendinizi ve kendi fikirlerinizi dinleyin. Kazancınızda büyük bir artış söz konusu. Yaz ayları ilişkiler için doğru zamanlama olabilir.


BOĞA: Yeni yılın ilk ayları uyum içerisinde geçecek. Çevrenizde olup bitene çok fazla kulak asmayacağınız için dikkatinizi dağıtmak kolay olmayacak. Kariyer ve iş hayatınız biraz zorlayıcı olsa da üstesinden geleceksiniz. Vaktinizin büyük kısmını içsel düşüncelerinizle baş başa geçireceksiniz. Bu süreci kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Zevk alacağınız yeni aktiviteleri hayatınıza katacaksınız. Bu yıl sizin için birçok konuda devrim niteliğinde olacak. Yepyeni bir çevre sizi bekliyor.


İKİZLER: İlk aylar hayatınız eşittir huzur desek yanlış olmaz. Yorgunluğunuzu atıp fedakârlığınızın ve azminizin karşılığını alacaksınız. Bu yıl kariyerinizde yükselme var. Yapmanız gereken tek şey; kendiniz olun ve işi İkizler burcunun kıvrak zekasına, iletişim gücüne bırakın. Başaracaksınız, hiç şüpheniz olmasın. Gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları açısından güzel bir yıl sizi bekliyor.


YENGEÇ: 2021’den kalan olumsuz her şeyi bir kenara bırakıp geleceğinize odaklanmanın zamanı. Umutlarınızı çoğaltın ve hayallerinize ulaşın. Sizin için neşeli geçecek olan ilkbahar mevsimi tüm olacakların öncüsü gibi. Bu yıl giriştiğiniz her şeyde başarılı olma şansınız yüksek. Sosyal faaliyetlerin ön planda olacağı, bakış açınızı yenileyebileceğiniz bir sene sizinle. 2022’de deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz insanlar ile sohbet etmek de size iyi gelecekler arasında.


ASLAN: Yılın ilk ayları hareketli geçecek. Mars’ın Yay burcundaki hareketleri sayesinde yeni fikirlerle dolu olacaksınız. Enerji dolu bir ateş burcu olan Aslan; bu özellikleri sayesinde 2022’de daha da güçlenecek. İlkbaharda başarı profiliniz oldukça yüksek görünüyor. Bunu mümkün olduğunca zirvede tutmaya çalışın. Jüpiter bu yıl size, travmalardan arınma, stresi iyi yönetme ve gelir konusunda şans katıyor.


BAŞAK: Bu yıl Başak burcuna hem fiziksel hem de zihinsel anlamda iyi gelecek. Çalışmalarınızın mükâfatı olan büyük başarılara hazırlıklı olun. Düşüncenin gücüne inanın ve hayallerinizi çağırın. Bunu yapabilecek güçtesin. Çalışma temponuz artabilir ve Jüpiter size bu yıl istediğiniz aşkı getiriyor olabilir. Ufkunuzu genişletin, dünyanız değişsin!



TERAZİ: İlkbahar aylarında yoğun bir temponun içinde olacağınız için dinlenin ve gücünüzü toparlayın. İlerleyen dönemlerde buna ihtiyacınız olacak. Finansal konularda titiz davranılmalı, fikir alışverişi yapmak, ortaklık kurmak için ideal bir sene. Yaratıcılık ve cesaret isteyen konularda biraz sıkıntı yaşasanız da araştırmacı tarafınızı besleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Sevgiyi yılın ikici yarısında bulabilirsiniz.


AKREP: İlkbahar mevsimi, zihinsel anlamda zahmetli olacak. Tepeden tırnağa değişim dolu bir sene sizi bekliyor. Israrcı olmak sizin doğanızda var ama bazen vazgeçmeyi de bilmelisiniz. Hırslardan, fazla takıntıdan, kuşkudan, şüpheden, ihtirastan sıyrılmalısınız. Bu duygular size zarar verebilir. Hak ettiğiniz bir mola sizi bekliyor. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Maneviyatınızın güçleneceği bir döneme giriyorsunuz.


YAY: Bu yıl sizin için bir değişim yılı olacak. Geçen seneden kalan bazı çözülmemiş sorunları halledecek ve yükünüzü atacaksınız. Ancak o zaman hafiflemiş olarak her şeyi daha net görecek ve yeni olaylara tamamen odaklanabileceksiniz. Bu sene ketum olmalı ve ağzını sıkı tutmalısın. İyi giden şeylerin sırrı kimseye anlatmamaktır. Yakın çevre ilişkilerinde, eğitim ve ticari konularda zorluklar olacak. Satürn geçen yıl olduğu gibi bu sene de bu alanda sınavlara devam edecek.


OĞLAK: Jüpiter’in yılın ilk yarısını Balık burcunda geçirmesi sizin üzerinizde sakinleştirici etkiler yaratacak. Fikirleriniz ve yardımlarınızla çevrenizdekilere kılavuz olacaksınız. Kendinizi geliştirmeli, hobilerinize, kişisel bakımınıza özen göstermelisiniz. Bazen kararlarınızı gözden geçirmeniz ve at gözlüğünüzden kurtulmanız gerekebilir. Kalabalık ortamlardan ziyade teke tek arkadaşlıklar bu yıl öne çıkabilir.



KOVA: Mars, yılın ilk yarısında sizi önemli ölçüde etkileyecek. Hedeflerinize ulaşmak için motivasyonunuz tam olacak. Tutulmalardan en çok etkilenen burçlardansınız. Dengede kalmaya özen göstermelisiniz. Bazen akışına bırakıp ufacık şeylerle mutlu olmanız çok önemli. İş kurmak, yatırım yapmak, yeni kazanç yolları, alternatif işler sizi bekliyor yeter ki sorumluluklardan kaçmayın!


BALIK: Yılın ilk yarısında, gerçekten çok meşgul olacaksınız. Bu çalışmaların karşılığında da hayallerinize kavuşacaksınız. Şans bu sene sizden yana. Bu yüzden yaptığınız işleri objektif bir şekilde değerlendirmeli, odak noktanızı dağıtmamalısınız. İletişiminizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Jüpiter’in büyük iyicil etkisi sizi adeta koruyor, kolluyor. Yılın ikinci yarısında maddi konularda yeni olanaklar var.

Comments


bottom of page