top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODRUMDergi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü’nün tarihçesi 3. yüzyılda Aziz Valentine’nin gizlice kıydığı nikahlara dayanıyor. M.S. 3. yüzyılda Roma İmparatoru Claudius II, ordusunu güçlendirmek için genç erkeklerin evlenmesini yasaklamıştır. Rivayete göre bu yasağa karşı gelen Aziz Valentine, gizli nikahlar düzenleyerek gençleri evlendirmeye devam etmiştir. İmparatorun koyduğu kurallara karşı gelmeyi canıyla ödeyen Aziz Valentine M.S. 270 yılında 14 Şubat’ta idam edilmiştir. Bu nedenle her yıl 14 Şubat’ta Sevgililer günü kutlanmaktadır. Günümüzde ise sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, sürprizler hazırladığı bir gün olarak varlığını sürdürmektedir.




Koç

Kendini enerji dolu hisseden Koç burçları için alacağınız hediye kesinlikle sıradan bir şey olmamalıdır. İlginç aksesuarlar ya da özel tasarım eşyalar onlar için ideal seçimler olacaktır.


Boğa

Boğa burcunu etkilemek istiyorsanız klasik hediyelerden vazgeçmeyin. Baş başa hoş bir yemek hazırlayabilirsiniz. Kullanabileceği ve kalıcılığı olan şeyler onları memnun edecektir.


İkizler

İkizler burcu için hediye konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Hediye sıradan ve klasik olmamalıdır. Entelektüel dünyasına uygun bir kitap, sevdiği bir müzik grubunun konseri ya da seyahat bileti tercih edebilirsiniz.


Yengeç

Duygusal ve romantik Yengeç burcu için Sevgililer Günü’nde hediye almak ve mutlu etmek hiç zor değil. Samimi ve kalpten verilen her hediye onu mutlu eder. İçerisinde resminizi koyabileceğiniz şık bir fotoğraf çerçevesi, kalpli bir kupa veya t-shirt olabilir.


Aslan

Havalı, gösterişi seven Aslan burcu için hediye şanına yakışır, abartılı bir şey olabilir. Şık puro setleri, deri ceket ve isminin yazılı olduğu kol düğmeleri seçenekleriniz arasında yer alabilir.


Başak

Ayrıntıyı seven, titiz ve prensipli olan Başaklar için Sevgililer Günü hediyesi teknolojik bir oyuncak alabilirsiniz. Titizliklerine uygun eşyalar, organizer da olabilir.


Terazi

Terazi burçları için hediye yelpazenizi geniş tutabilirsiniz. Mp3 player, dolma kalem ve aksesuarlar tercih edebilir, hareketli ve sürekli seyahat etmekten hoşlan Teraziler için de bir tiyatro ve konser bileti alabilirsiniz.


Akrep

Çekici ve bir o kadar da gizemli olmayı seven Akrep burçları, ilginç ve heyecan verici hediyelerden hoşlanabilir. Polisiye bir roman, gizemli, heyecanlı bir sinema filmi düşünebilir, aksesuarda siyah ve kırmızı renk tonlarını tercih edebilirsiniz.


Yay

Rahatına düşkün, maceracı, gezmeyi çok seven, iyimser, özgürlüğüne düşkün ve şakacı olan Yay burçlarına hediye alternatifiniz ne olursa olsun mutlu olacaktır. İlginç hediyelik eşyaları ya da komik ve eğlenceli bir sinema filmini tercih edebilirsiniz.


Oğlak

Prensip sahibi, ciddi ve her şeyi kuralına gören yaşayan Oğlak burcuna Sevgililer Günü için vereceğiniz hediye sağlam ve kaliteli olmalıdır. Kesinlikle kullanışlı bir şey olmasına dikkat edin. Şık bir saat, çanta ve satranç takımı hediye edebilirsiniz.


Kova

Özgür, Entelektüel olan Kova burçlarına alabileceğiniz hediye orijinal bir parça olmalıdır. Uzakdoğu veya Afrika kökenli mistik bir obje, bilim kurgu filmler ve teleskop hediye edebilirsiniz.


Balık

Balıkların sezgisel ve sanatsal güçlerine uygun hediyeler seçebilirsiniz. Sevdiği müzik türünde bir albüm, MP4, sade, şık bir gömlek, kitaplar, ilginç kupa bardaklar olabilir.


Comments


bottom of page